(+386) 03 42 54 100     Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

FLEKSIBILNA EMBALAŽA

V proizvodnji koristimo različne vrste materialov vodilnih domačih in svetovnih proizvajalcev. Vsi materiali so potrjeni s strani pooblaščenih institucij in zadovoljujejo vsem pogojem kvalitete v prehrambeni industriji. S pravilno odločitvijo kombinacije materiala podaljšujemo rok trajanja proizvodov, povečujemo privlačnost proizvodov na policah in se tako prilagajamo posebnim zahtevam strojev za pakiranje.

Plastični embalažni materiali so skupina polimernih sintetičnih materialov, ki so sestavljeni iz ponavljajočih strukturnih enot (monomerov). Plastika kot taka se uporablja v številnih gospodarskih panogah, med drugim tudi pri proizvodnji embalažnih materialov za živila in druge izdelke. Polimerni materiali zajemajo preko sto po kemijski strukturi različnih sintetičnih snovi.

Naši tehnologi vam bodo z veseljem pomagali pri svetovanju glede izbire materiala, da bi tako zadovoljili vse vaše potrebe v proizvodnji.

 

FUNKCIJE EMBALAŽE:

embalaza marketing embalaza odpiranje

TRŽENJE IZDELKA

Ovojnina je pomemben vidik trženja izdelka, saj mora v potencialnem kupcu spodbuditi zanimanje. Izdelek mora imeti komunicirane kontinuirane lastnosti, da kupčeve oči izberejo vaš izdelek iz police. 

PRIROČNOST EMBALAŽE

Ovojnina mora biti izdelana na način, da je čim bolj priročna za uporabo

(odpiranje, ponovno zapiranje, shranjevanje, ...).  

embalaza tempratura

embalaza

FIZIČNA ZAŠČITA

Ovojnina nudi proizvodu zaščito pred temperaturo, vibracijami, pritiski in drugimi mehanskimi vplivi. Kemična zaščita: Produkt lahko ovojnina zaščiti pred zrakom, svetlobo, vlago ... Pri ovojnini je za kemično zaščito bistvenega pomena njena prepustnost snovi.

ZAŠČITA INFORMACIJ

Ovojnino lahko proizvajalec pravno zaščiti in prepreči, da bi konkurenčni proizvajalci uporabljali enako ovojnino. Na ovojnini so zapisani različni podatki o vsebujočem izdelku: ime, rok uporabe ... Pri zdravilih, kemikalijah, medicinskih pripomočkih in hrani so nekatere informacije, ki jih mora vsebovati ovojnina, zakonsko določene. Podatki so lahko zapisani neposredno na ovojnino ali pa na nalepko.

 

VRSTE IZDELKOV V SKLOPU FLEKSIBILNE EMBALAŽE:

Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje